Compassion

In 2020 gaan zo'n 50 mensen uit onze gemeente naar de Filipijnen om daar een muskathlon te gaan houden ten bate van Compassion.
Maak kennis met de deelnemers via deze link! U kunt daar ook vinden hoe u kunt doneren aan de deelnemers.
Wilt u de deelnemers ondersteunen door een kindje van het Compassionproject te gaan sponsoren, klik dan op deze link.

Bezoek ook regelmatig deze pagina, om meer informatie te vinden over de voorbereidingen van de deelnemers en de actie van de maand. En kijk wat u kunt doen om een bijdrage te leveren aan het doel van de muskathlon en van Compassion, namelijk kinderen bevrijden uit armoede, in Jezus' naam.

Nieuws:

Voor het Compassion project op de Filipijnen zijn wij op zoek naar 14 schrijfsponsors. Er zijn 14 kinderen uit de projecten waar wij met Jozua aan gelinkt zijn die al financieel bij iemand ondergebracht zijn.
Natuurlijk is het voor deze kinderen het mooist als zij ook aan iemand persoonlijk gelinkt zijn, die hen brieven schrijft en bemoedigt.
Heb jij altijd al een sponsorkindje gewild, maar is dit bijv. om financiële redenen nooit gelukt of vind je het leuk om een (extra) kind te steunen door een aantal keren per jaar te schrijven? Laat het ons weten.
Je krijgt dan een pakketje met het sponsorkind met foto etc. Dit kindje wordt dan dus door jou gesponsord en blijft aan jou gekoppeld (net als gewone sponsoring) alleen zonder financiële bijdrage te leveren.
Meer info: Hanneke Vogel
davidenhanneke@gmail.com.

Actie van de maand: