Compassion

In 2020 gaan zo'n 50 mensen uit onze gemeente naar de Filipijnen om daar een muskathlon te gaan houden ten bate van Compassion.
Maak kennis met de deelnemers via deze link! U kunt daar ook vinden hoe u kunt doneren aan de deelnemers.
Wilt u de deelnemers ondersteunen door een kindje van het Compassionproject te gaan sponsoren, klik dan op deze link.

Bezoek ook regelmatig deze pagina, om meer informatie te vinden over de voorbereidingen van de deelnemers en de actie van de maand. En kijk wat u kunt doen om een bijdrage te leveren aan het doel van de muskathlon en van Compassion, namelijk kinderen bevrijden uit armoede, in Jezus' naam.

Nieuws:

5 juni: Unieke kans! Avond met Precy uit de Filipijnen:

Volgende maand komt Precy vanuit de Filipijnen naar Nederland. Precy is projectleider van het Compassion project waar wij vanuit Jozua met de Muskathlon zeker 177 kinderen zullen gaan sponsoren. Ze spreekt op Opwekking, maar speciaal voor ons komt ze op woensdagavond 5 juni naar Jozua. Wij hebben haar ontmoet tijdens onze reis en gunnen jullie ook deze ontmoeting.
Laat je inspireren, bemoedigen en leer van deze geweldige vrouw. Een mooie avond voor iedereen, jong en oud. De avond was - door de volle agenda van Precy - alleen nog te plannen op een kringavond, maar is zeker ook een zinvolle kringactiviteit. Iedereen is van harte welkom!
Locatie: Jozua. Tijd: 20:00 uur.

28 juni: Actie van de maand:

TALENTENVEILING voor FILIPIJNEN - Zet jouw talent in!
Noteer het gelijk in je agenda: op 28 juni vindt om 20:00 uur in Jozua de Muskathlon Talentenveiling plaats voor het goede doel: kansarme kinderen in de Filipijnen een toekomst geven, ondersteund door Compassion. Op het talenten-aanmeldformulier (bij de infobalie) kun je aangeven hoe je je wilt inzetten, of wat je wilt inzetten voor het goede doel. Dat kan tot 9 juni. Daarna inventariseren wij alle opgegeven talenten. Vervolgens maken wij bekend welke talenten er worden geveild. Vanaf dat moment kun je al inschrijven op een talent. Op 28 juni is de echte veiling. Zorg dat je erbij bent! Deze avond gaan alle opgegeven talenten onder de hamer. De opbrengst van de avond gaat rechtstreeks en voor 100% naar het Muskathlon Compassion project op de Filipijnen.