Jongeren

De groep jongeren is onderverdeeld in twee groepen, namelijk de tieners (leeftijd 12 tot en met 14 jaar) en de jeugd (leeftijd 15 tot en met 20 jaar).

Kom eens langs op een tiener- of jeugdavond! Ook ben je uiteraard van harte welkom op een jongerenevent van Limitless!

Of kom elke zondag na de dienst chillen op de 4e verdieping. Socializen en spelletje/drankje doen @ de enige echte lounge floor van Jozua!

Tieners

Om de week komen de tieners op zaterdagavond bij elkaar in drie kringen bij de kringleiding thuis of in het gebouw. Op de avonden wordt er gepraat over verschillende onderwerpen. We vinden het belangrijk dat we samen ontdekken wat de Bijbel ons te zeggen heeft in deze tijd, maar ook hoe je hieruit kan leven. Want ook al ben je nog jong, juist in deze leeftijd kun je er voor kiezen om Jezus te volgen en dus anders te zijn in deze wereld. We willen je hierin bemoedigen en helpen! Op de avonden is er natuurlijk ook ruimte genoeg om lekker met elkaar te kletsen en spelletjes te doen.

Regelmatig wordt er een activiteit georganiseerd waar alle groepen aan mee doen. Eens per jaar is er ook een tienerweekend en er wordt jaarlijks een dienst georganiseerd door de tieners. Ben je benieuwd of enthousiast geworden? Kom langs, je bent van harte welkom! Ook je vrienden die de gemeente niet bezoeken zijn uitgenodigd! Zoek even contact met de tienerleiders en je hoort verder hoe of wat.

Jeugd

Wat heeft God in deze tijd tegen jongeren te zeggen? Is de Bijbel meer dan een stoffig geschiedenisboek? Wat betekent Jezus in ons leven? Dat is wat de jeugd wil ontdekken tijdens de jeugdavonden, eens per twee weken op zondagavonden. Tijdens een jeugdavond zingen en bidden de jongeren met elkaar, is er Bijbelstudie en natuurlijk heel veel gezelligheid. Regelmatig organiseert de jeugd ook andere activiteiten, om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen en vooral ook veel lol te hebben met elkaar. De jeugd komt bij elkaar in kringen bij de kringleiding thuis of in het gebouw. Gasten zijn uiteraard van harte welkom. Zoek even contact met de kringleiders en je hoort verder hoe of wat. Er is ook een jaarlijks jeugdweekend, erg gezellig en een mooi moment om elkaar en vooral God beter te leren kennen.

LimitlessLogo Limitless.jpg

Our god is great, with Limitless strength!

Wij geloven in een God die zo ontzettend veel meer is dan wij kunnen dromen, bidden of beseffen! Daarom zijn wij enthousiast over Hem, vertellen wij dit aan iedereen die het horen wil, maar meer nog: organiseren wij jongerenevents voor én door jongeren! Daar zijn we ook enthousiast over, over jou!
Wij willen je helpen om tot God te komen, Hem te aanbidden, van Hem te leren, maar bovenal willen we je helpen om dichter naar Hem toe te groeien! Dat is waar we enthousiast over zijn, en daarom geloven we het ook als we zeggen dat we met Hem over muren kunnen springen want Hij is Limitless, Hij is de ‘I Am’! Hij is het begin en het einde, Hij heeft ons gemaakt, Hij heeft jou gemaakt! En daarom roepen we dit de wereld in!

Kijk ook op onze website: www.limitlessofficial.nl. Volg ons ook op Facebook en/of ons eigen YouTube kanaal.

Foto Limitless.jpg