Kinderen

Naast de zondagsschool organiseert de gemeente Jozua ook de volgende activiteiten voor de kinderen:

KidsclubLogo kidsclub.png

Voor alle kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool is er een keer in de maand op vrijdagavond Kidsclub in het Jozua gebouw. De kinderen komen bij elkaar om op een creatieve en ontspannen manier, gezellig samen te zijn als Jozuakids. De kinderen komen hierdoor met elkaar in contact, waardoor ze op een ontspannen manier elkaar beter te leren kennen. Daarnaast willen we laten zien dat gemeente-zijn meer is dan alleen op zondag bij elkaar komen. Het is bedoeld voor de kinderen van Jozua, maar zeker ook voor vriendjes/ vriendinnetjes, buurkinderen enz., zodat ook zij horen over onze geweldige God!

We beginnen altijd met gebed en een leuke opening en daarna is het toch echt tijd om aan de slag te gaan. Op de agenda van dit jaar staan creatieve, sportieve en zelfs spectaculaire activiteiten. Uiteraard wordt er door de leiding ook gezorgd voor iets lekkers en drinken.

De avonden beginnen om 19:30 uur en het duurt tot 21:00 uur.

Data voor dit seizoen:

30 september 2022
28 oktober 2022
25 november 2022
27 januari 2023
24 februari 2023
24 maart 2023
21 april 2023
30 juni 2023

Volg ons ook op Facebook!

 

Kinderkamp

In de eerste week van de zomervakantie is het Schatzoekers Kinderkamp. Kinderen uit groep 3 t/m 8 van binnen en buiten de gemeente hebben tijdens dit kamp een fantastische tijd met elkaar.

Samen met de kampleiders gaan de kinderen op zoek naar de Grootste Schat d.m.v. Bijbel lezen, zingen en vele andere dingen. Daarnaast gaan ze o.a. heel veel spelletjes doen, is er altijd een speciale themadag waar de kinderen verkleed mogen verschijnen en is er een bonte avond.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op de website van het Schatzoekers Kinderkamp: www.schatzoekerskinderkamp.nl

   Naar boven