Nieuwsoverzicht

Gezocht: motorrijders voor talentenveiling

Naar aanleiding van de komende talentenveiling willen we, net als bij de vorige veiling, een motortocht organiseren. Het zou leuk zijn om zoveel mogelijk buddy's (stoeltjes achterop) te veilen.


14 juli: Gezinsdienst

Zie flyer


Doe je mee met het Kidskoor?

Zie flyer


21 juni: Nacht van Gebed

Dit jaar organiseert Open Doors weer de jaarlijkse Nacht van Gebed. Tijdens deze nacht willen we bidden voor onze broeders en zusters die vervolgd worden. Komt u ook op de bres staan? U bent nodig. U hoeft niet de hele nacht mee te doen. Er zijn blokken van ongeveer 2 uur, die weer zijn onderverdeeld in 3 delen. Op ieder moment kunt u aansluiten. Als Jozua doen wij ook mee met de Nacht van Gebed. Op 21 juni van 20.00 tot 04.00 organiseren wij in ons gebouw deze gebedsnacht.


Muskathlon Filipijnen

In 2020 gaat een grote groep uit onze gemeente naar de Filipijnen om daar een muskathlon te gaan houden ten bate van Compassion. Op de pagina 'Compassion' kunt u meer informatie vinden over de voorbereidingen van de deelnemers, de actie van de maand en wat u kunt doen om een bijdrage te leveren aan het doel van de muskathlon en van Compassion, namelijk kinderen bevrijden uit armoede, in Jezus' naam.


Website nu ook geschikt voor smartphone en tablet

De website van Jozua ega is aangepast en daardoor nu ook geschikt om te bekijken op smartphone en tablet.


Digitaal collecteren

Als gemeente willen we de mogelijkheid bieden om, naast het collecteren van contant geld, digitaal met uw smartphone mee te doen aan de collecte. We willen dit doen met behulp van de Givt app. De Givt app is te downloaden via de App Store en Google Play en moet eenmalig worden ingesteld.


Preken/Bijbelstudies beluisteren en bijbehorende presentaties/filmpjes bekijken

De preken en Bijbelstudies die gegeven worden in de gemeente, zijn vaak terug te luisteren via Preken en Studies.


Studie Esther Noordermeer Contactgroep 15 januari 2019

Op 15 januari heeft Esther Noordermeer een Bijbelstudie gegeven bij de Jozua Contactgroep. Het onderwerp was 'Grieks versus Hebreeuws denken'. Wilt u de bijbehorende PDF nog eens teruglezen, dan kan dat via deze link.