Diensten bijwonen

Het is mogelijk - voor maximaal 90 mensen per dienst (kinderen tot 12 jaar niet meegerekend) - om de diensten in de grote zaal bij te wonen.
U kunt zich aanmelden voor vrijdag 10:00 uur door het formulier op de website in te vullen.
Bij doopdiensten en opdragen worden er veel plekken gereserveerd voor gasten van de dopelingen/het gezin waarvan het kindje opgedragen wordt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

In tegenstelling tot wat eerder was, krijgt u een bevestigingsmail als u aanwezig kunt zijn.
Zonder bevestigingsmail staat u niet op de bezoekerslijst en is er geen toegang (tenzij u aantoonbaar een taak hebt deze ochtend).

Nog even de aandachtspunten/regels, die gelden rondom de diensten zolang we niet als voltallige gemeente samen mogen komen:

 U kunt binnenkomen tussen 10:15 en 10:45 uur en krijgt een plaats toegewezen. In verband met de livestream kunnen we na 10:45 uur niemand meer binnenlaten.
• We adviseren alle volwassenen om tijdens het verplaatsen in ruimten waar het moeilijk is afstand te houden een mondkapje te dragen. 
• Jassen mogen niet op de kapstok worden gehangen, maar moeten worden meegenomen de zaal in.
 Koffiedrinken voor/na de dienst is helaas niet mogelijk. 
 Er is geen crèche/zondagsschool tijdens de dienst. 
 Tijdens de dienst graag zo min mogelijk heen en weer lopen en zo min mogelijk gebruik maken van de toiletten.
 Blijft u alstublieft thuis als u gezondheidsklachten heeft of verkouden bent. Wilt u zich dan ook afmelden via dienstbijwonen@jozua-ega.nl, zodat er eventueel andere mensen kunnen gaan.