Gemeenteactiviteit zaterdag 26 juni: ‘Kom in beweging’  

Wat? 
Samen buiten bewegen, opkomen voor de ander door te wandelen, (race)fietsen, skeeleren, zwemmen, hardlopen of wat je maar wilt.  

Hoe ver? 
2-180 km aan zwem-, fiets- en wandel/hardlooproutes in en rond Alblasserdam De start en finish zullen op hetzelfde punt zijn en zullen we ruim voor aanvang van de dag bekend maken. Doe je liever een eigen route dan is dat natuurlijk ook prima. Afstand, snelheid en starttijd bepaal je zelf. 

Voor wie?
Open Doors (vervolgde christenen), Tot heil des volks (gedwongen prostitutie in NL) of Compassion (armoede en uitbuiting).

Wat kost het? 
Niets, als je je inschrijft op https://www.muskathlon.com/nl-nl/, kies voor ‘Team Jozua Alblasserwaard’ en start met trainen en het werven van sponsors. Er is geen minimumbedrag wat je op moet halen. Stel jezelf een doel, zowel sportief als financieel en probeer dat te bereiken. Je krijgt een welkomstpakket toegestuurd met een leuke verrassing.

Wil je geen sponsors vragen maar wel meedoen? Ook dat kan. Stuur dan een mail met je aanmelding naar muskathlon@jozua-ega.nl. Inschrijving kost dan € 50,-- per persoon of € 150,-- per gezin. Deze opbrengst is voor één van de genoemde doelen. Je krijgt dan een rood Muskathlon sportshirt thuisbezorgd. 

 

Vragen?
Mail naar muskathlon@jozua-ega.nl.