´Kerst vieren we samen´

Binnenkort komen de feestdagen er weer aan. Voor de één iets om verwachtingsvol naar uit te zien en voor de ander een tijd waarin de situatie er niet naar is om dit te vieren.
Welke omstandigheden er ook zijn; ´Kerst vieren we samen´ wordt georganiseerd om mensen samen te brengen. Er met elkaar een feestelijke dag/maaltijd van te maken en oprechte aandacht te hebben voor elkaar. Voor wie samen kerst vieren niet vanzelfsprekend is. Hoe mooi zou dat zijn?!

Geef je op als “gast/deelnemer” en wij zoeken een gastgezin waar jij aan tafel wordt uitgenodigd op 1e of 2e kerstdag. Alleen of samen met je partner/kinderen.
Of geef je op om “gastgezin” te zijn en één of meerdere personen te verwelkomen bij jou/jullie aan tafel. Geheel op jouw eigen manier. Stel je huis en je hart open om mensen te ontvangen op 1e of 2e kerstdag.
Klik op de volgende link: 'Kerst aan tafel' om je op te geven. Geef aan of je gastgezin of deelnemer bent en vul de gegevens in. Dit kan tot uiterlijk zondag 5 december.

In de weken erna, uiterlijk 18 december, ontvangt iedereen een bericht met informatie over de gasten of het gastgezin. Kerst vieren we samen!