Start Discipelschaptraining

In het komende seizoen 2021-2022 start de cursus discipelschap. Discipelschap is een simpel woord, maar heeft een enorme inhoud!
We verlangen er naar om met elkaar te groeien in het volgen van Jezus. We geloven dat wanneer we ons uitstrekken naar het volgen van Jezus dat dat grote invloed heeft in ons leven, ons gezin en onze omgeving.

In 6 inspirerende avonden lopen we door de verschillende thema’s heen. Deze thema’s zijn opgedeeld in 2 blokken: mijn groei & onze groei. We focussen in het eerste halfjaar op jouw persoonlijke groei om in het 2e half jaar uit te breiden naar gezamenlijke groei.

VOOR WIE
De cursus is toegankelijk voor iedereen, dus voor alle leeftijden en achtergronden.

PROGRAMMA LEERCIRKEL
Tijdens de cursus wordt er gewerkt met een leercirkel, een methode om te groeien in discipelschap. Op de avonden is er eerst een studie, daarna volgt een reflectie of intervisie moment met je buddy of coach. Je buddy is degene met wie je de cursus samen doet. Dit kan iemand zijn met wie je van te voren al hebt afgesproken samen de cursus te doen, of iemand aan wie je gelinkt bent aan het begin van de cursus. Samen vormen jullie een koppel. Per 2 koppels is telkens 1 coach. Dat betekent dat je met 3 anderen in een leergroepje zit.
De ene keer ga je met je buddy wandelen om diverse vragen te bespreken, de andere keer bespreek je in je leergroep de onderwerpen waar je tegen aan loopt. Tussen de avonden door heb je huiswerkopdrachten die je helpen om de lesstof eigen te maken en om te zetten in acties. Ook dit doe je samen met je buddy. Zo groei je niet alleen zelf, maar help je elkaar juist om te groeien.

Geef je op via https://mijn.jozua-ega.nl/public/form.cfm?form_id=15

Klik hier voor uitgebreide informatie