Crèche en zondagsschoolLogo_kinderwerk.png

Crèche

Tijdens de dienst wordt er goed voor uw kinderen gezorgd. De drie crèchegroepen op de begane grond zijn voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Voor 2 crèchegroepen geldt dat er van alles aanwezig is om de kleintjes goed te kunnen verzorgen: boxen, kinderstoeltjes, slaapruimte met bedjes, een flessenwarmer, maxi-cosi en natuurlijk allerhande speelgoed. In een map kunt u informatie over de kinderen opschrijven voor de leid(st)ers, zoals voeding, verschoning, slapen en bijzonderheden. Door middel van een oproepsysteem kunnen ouders zo nodig uit de dienst geroepen worden.

Dan is er een crèchegroep voor peuters (van ongeveer 3 jaar tot 4 jaar). Voor deze kinderen is er al een echt programma, waarbij ze met elkaar zingen, een Bijbelverhaal luisteren en een daarbij passend knutselwerkje maken. Een mooie ruimte waar de kinderen kunnen rennen, rijden en bouwen, maar natuurlijk ook rustig (samen) een boekje kunnen lezen of een puzzel maken.

Zondagsschool

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er zondagsschool. Het doel hiervan is om de kinderen door middel van een Bijbelvertelling, samen zingen, werkjes maken en dergelijke op een ontspannen manier een basis mee te geven voor het ontwikkelen van hun persoonlijk geloof. De kinderen van de zondagsschool gaan eerst mee in de gewone dienst en tijdens de dienst geeft de zangleiding aan wanneer deze kinderen naar de zondagsschool gebracht mogen worden.