Nieuwsoverzicht

Dorcas kledingactie

Op zondag 20 en 27 mei 2018 is het weer mogelijk om vóór en na de dienst uw kleding, schoenen en beddengoed in te leveren voor Dorcas. Graag inleveren in gesloten zakken, liever geen dozen.


1 juni: Afsluiting JozuaVrouw

Ga voor meer informatie naar de pagina van JozuaVrouw.


2 juni: Echtparendag Kostbaar Vaatwerk

Op zaterdag 2 juni a.s. vindt de echtparendag van stichting Kostbaar Vaatwerk plaats in Jozua. Kostbaar Vaatwerk organiseert deze dag voor stellen die samen willen werken aan herstel van hun relatie na porno- of seksverslaving of ontrouw.


Afsluiting Kidsclub 8 juni

Wat zijn er alweer veel leuke Kidsclubavonden geweest dit seizoen! In de maand mei is er in verband met de vakanties en feestdagen geen Kidsclub. Maar we zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de afsluitavond, die zal plaatsvinden op 8 juni. Let op, die avond zijn de tijden anders: Start: 19:00 uur Einde: 21.30 uur Deze avond zal in het teken staan van Wie is de Mol?


Basiscursus Zegenend Helpen

De Basiscursus van Zegenend Helpen wordt in het najaar gegeven, bij ons in Jozua Alblasserwaard. Wat houdt deze cursus eigenlijk in? Geef je pastoraat, of wil je zelf leren omgaan met problemen die je tegenkomt bij jezelf en vrienden? Met de Basiscursus van Zegenend Helpen ontdek je hoe je hier vorm aan kunt geven.


Foto's 25-jarig jubileum

Op 7 en 8 april was de viering van het 25-jarig jubileum van de gemeente Jozua. Een impressie van dit weekend kunt u vinden bij de Fotoboeken.


Preken/Bijbelstudies beluisteren en bijbehorende presentaties/filmpjes bekijken

De preken en Bijbelstudies die gegeven worden in de gemeente, zijn vaak terug te luisteren via Preken en Studies.


Alpha cursus

In Alblasserdam wordt de Alpha cursus momenteel alleen gegeven in onze eigen Evangelische Gemeente Jozua. Wat is Alpha eigenlijk? De landelijke site zegt hierover het volgende: 'Alpha bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe. Meer dan 24 miljoen mensen wereldwijd hebben Alpha gedaan. In Nederland waren dat er ruim 265.000'.