Nieuwsoverzicht

Nieuws van JozuaVrouw!

Er is nieuws van JozuaVrouw. Ga hiervoor naar de pagina van JozuaVrouw!


19 september: Start Alpha cursus

In Alblasserdam wordt op twee locaties de Alpha cursus gegeven, namelijk in de Grote kerk aan de Cortgene en in onze eigen Evangelische Gemeente Jozua. Wat is Alpha eigenlijk? De landelijke site zegt hierover het volgende: 'Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Tijdens 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Je bent niet de enige, want wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.'


4 oktober en 1 november: Bijbelstudie avonden seksualiteit

Op woensdag 4 oktober en woensdag 1 november zijn de eerste twee Bijbelstudieavonden van het nieuwe seizoen gepland. Het thema: ‘Geen second maar God’s first Love!’


Bijbelonderwijs at home

Vanaf 11 september 2017 starten Han en Anneke Waardenburg met vier Bijbelcursussen, die tweewekelijks zullen worden gegeven.


Start Marriage Course

Binnenkort start er weer een Marriage Course. De cursusdata zijn: 29 september, 6 oktober, 13 oktober, 27 oktober, 10 november, 24 november en 8 december.


Stop inzameling plastic doppen voor KNGF geleidehonden in Jozua

Vanaf nu is er geen inzamelingspunt meer in Jozua voor plastic doppen ten bate van de KNGF geleidehonden. Alle gevers bedankt voor het inzamelen!