17 november: Informatieavond OM betreft komst Riverboat in januari 2018

Van 17 tot en met 28 januari 2018 komt de Riverboat van Operatie Mobilisatie naar Dordrecht. De internationale bemanning helpt gemeenten graag bij lokale initiatieven om het Evangelie bekend maken. Dit bijvoorbeeld met behulp van het ervaren van de zogenaamde Escape Room aan boord. Er is verder een Gebedsruimte waar iedereen gebruik van kan maken.
Ook kunt je terecht in de Lounge op het schip voor een ontmoeting met de internationale bemanning onder het genot van een kopje koffie. De bemanning van het schip bestaat uit jonge zendelingen uit meer dan 30 landen van de wereld die hun leven en geloof willen delen aan boord van het schip of op uitnodiging. Operatie Mobilisatie beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van evangelisatie en men kan hiervan gebruik maken door deze bemanning uit te nodigen in gemeenten of bij een lokaal project.

Denk je dat het iets is voor jouw kring of (jeugd)groep? Op vrijdag 17 november zal er een informatieavond zijn, waar iedereen van harte voor is uitgenodigd om meer te horen over de mogelijkheden die de Riverboat te bieden heeft. De avond wordt gehouden in de Open Hof Kerk in Dordrecht (Herschelstraat 27) en is van 19.30u tot 20.30u. De deur gaat open om 19.00u.

De avond is gratis en toegankelijk voor iedereen. Wel graag aanmelden via dordrecht.riverboat@om.org.

Uitnodiging OM Riverboats Dordrecht.pdf