3 november: Musical Jona, doe je mee?

Op ZATERDAG 3 NOVEMBER komt jeugdtheatergroep de Vliegende Speeldoos naar de Ontmoetingskerk in Alblasserdam. Zij willen jou, in 1 dag, leren om mee te spelen in een te gekke musical! Dus ben je tussen de 4 en 12 jaar en heb je altijd al een keer in een musical willen spelen? Lijkt het je wel leuk, maar heb je geen zin om wekenlang te moeten oefenen? Of zou je wel willen, maar durf je niet zo goed? Dit is je kans! We leren het allemaal in 1 dag, samen met je broertje, zusje, een vriend of vriendin. Dat wordt toch geweldig?!

Je kunt je vanaf nu opgeven via dit emailadres: musicaljona@gmail.com (via het mailadres wat op de flyer staat komt het uiteindelijk ook goed terecht). In het mailtje zien we graag je naam, leeftijd en in welke groep van de basisschool je zit.
Papa's en mama's mogen natuurlijk komen kijken die avond! Maar we zoeken ook nog een aantal ouders die ons overdag willen helpen! Ook dat kan doorgegeven worden via de mail (mocht u voorkeur hebben bij uw eigen kind in de groep te helpen -of juist niet- dan lezen we dit ook graag van te voren).
Iedereen mag zich opgeven, of je nou naar de kerk gaat of niet. Je hoeft alleen maar tussen de 4 en 12 jaar te zijn en heel veel zin te hebben!
We hopen snel jullie mailtjes te lezen!
Groetjes Miranda en Jolanda (uit de Ontmoetingskerk)

Zie ook de flyer!