Crèche en zondagsschoolLogo_kinderwerk.png

Crèche

Tijdens de dienst wordt er goed voor uw kinderen gezorgd. Er zijn verschillende crèchegroepen.

De eerste is voor de allerkleinsten van 0 tot 1 jaar. Deze crècheruimte is op de begane grond in het meest linkse lokaal. De volgende crèchegroep, eveneens op de begane grond, het middelste lokaal, is voor de kinderen van 1 tot 1,5 jaar. Het meest rechtse lokaal op de begane grond is bestemd voor de kinderen van 1,5 tot 2 jaar en 4 maanden.
Voor deze drie crèchegroepen geldt dat er van alles aanwezig is om de kleintjes goed te kunnen verzorgen: boxen, kinderstoeltjes, slaapruimte met bedjes, een flessenwarmer, maxi-cosi en natuurlijk allerhande speelgoed. In een map kunt u informatie over de kinderen opschrijven voor de leid(st)ers, zoals voeding, verschoning, slapen en bijzonderheden. Door middel van een oproepsysteem kunnen ouders zonodig uit de dienst geroepen worden.

Dan zijn er twee crèchegroepen voor peuters (van 2 jaar en 4 maanden tot en met 3 jaar en van 3 tot (bijna) 4 jaar). Voor deze kinderen is er al een echt programma, waarbij ze met elkaar zingen, een Bijbelverhaal luisteren en een daarbij passend knutselwerkje maken. Deze groepen zitten op de 2e verdieping. Mooie ruimtes waar de kinderen kunnen rennen, rijden en bouwen, maar natuurlijk ook rustig (samen) een boekje kunnen lezen of een puzzel maken.

Zondagsschool

Kinderen vanaf (bijna) 4 jaar draaien mee met de instroomgroep, de Benjamins. Zij zitten op de 3e verdieping.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er zondagsschool. Het doel hiervan is om de kinderen door middel van een Bijbelvertelling, samen zingen, werkjes maken en dergelijke op een ontspannen manier een basis mee te geven voor het ontwikkelen van hun persoonlijk geloof. De kinderen worden ook betrokken bij het sparen voor zendingsprojecten. De kinderen van de zondagsschool gaan eerst mee in de gewone dienst en tijdens de dienst geeft de zangleiding aan wanneer deze kinderen naar de zondagsschool mogen gaan. Sponsorkids Jozua3.jpg